Borstvoeding

Ontdek hoe onze experte op het gebied van prelogopedie en lactatiekunde jou kan helpen bij mogelijke problemen met borstvoeding. Bij onze praktijk bieden we gespecialiseerde ondersteuning om jou en je baby te begeleiden bij elke stap van de borstvoedingsreis.

Borstvoeding geven kan soms uitdagend zijn en verschillende problemen met zich meebrengen, zoals aanlegproblemen, pijnlijke tepels, of problemen met de melkproductie. Onze experte, met specialisaties in zowel prelogopedie als lactatiekunde, is goed uitgerust om deze problemen aan te pakken. Ze biedt deskundig advies en ondersteuning om jou te helpen bij het overwinnen van deze uitdagingen en om een succesvolle borstvoedingservaring te garanderen.

Of je nu voor het eerst moeder wordt of al ervaring hebt met borstvoeding, onze experte is er om je te helpen. Met hun diepgaande kennis en ervaring kunnen ze op maat gemaakte oplossingen bieden voor jouw specifieke behoeften en situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en profiteer van de professionele begeleiding van onze experte op het gebied van prelogopedie én lactatiekunde.

Bij welke discipline(s) kan je terecht?

We geven hierbij een overzicht van de discipline(s) die je kunnen begeleiden bij dit onderwerp. Stel ons je vraag en wij helpen je verder!

Logo
NL

Prelogopedie

Een prelogopediste begeleidt kinderen (+/- 0-3 jaar) op vlak van slikproblemen alsook taal- en communicatieproblemen.
Meer over prelogopedie
Breastfeeding person
NL/ FR

Lactatiekunde

Een lactatiekundige helpt je bij de borstvoeding en alles wat daarbij komt kijken (kolven, borstontstekingen, ... ).
Meer over lactatiekunde