Quote

Een warm interdisciplinair team dat de tijd neemt om een persoonlijke begeleiding te geven bij de ontwikkeling als baby en kind, maar ook aan hun ouders, volwassenen en omgeving.

Ontdek waarvoor we staan

ReminCare hecht een groot belang aan deze 5 waarden. Het zijn kernideeën waar we echt mee aan de slag gaan. Lees hiernaast hoe we ze toepassen.

Knowledge

Kruisbestuiving aan kennis

Bijleren in ons interdisciplinair team

Als therapeut is het noodzakelijk om te blijven leren en waar kan je dat beter dan in een interdisciplinaire praktijk? Tijdens teamvergaderingen en teamdagen vinden we het belangrijk om te groeien als team maar ook om nieuwe wetenschappelijke inzichten met elkaar te delen. De zorgvraag van de cliënt wordt daardoor steeds op een holistische wijze, met een brede achtergrond uit verschillende disciplines, behandeld.

Quality

Kwaliteit

Tijd voor een unieke begeleiding

Elke cliënt is anders. We nemen de tijd om iedereen een kwalitatieve en persoonlijke begeleiding te geven. Dat doen we door bij te scholen waar nodig maar ook door de tijd te nemen om interdisciplinair te overleggen om vragen van cliënten te beantwoorden met input uit de verschillende disciplines.


Home

Huiselijk gevoel

Een eerlijke en vertrouwde omgeving voor cliënten en collega's

Als praktijk streven we ernaar om een vertrouwde, transparante omgeving te creëren. We willen dat het aanvoelt als een "tweede thuis" waar zowel cliënten als therapeuten het gevoel hebben dat alles kan besproken worden.

Passion

Passie

Een gedeelde passie met focus op kind, ouders en omgeving

De passie om de cliënt op de eerste plaats te zetten en samen op zoek te gaan naar een gepast traject, is wat ons als interdisciplinaire praktijk onderscheidt. We omhelzen samen de passie om meer te geven dan noodzakelijk.

Care

Aandacht voor de omgeving van de cliënt

Meer dan therapie

Advies beperkt zich vaak niet tot de cliënt maar heeft ook invloed, of verwacht inspanningen van de volledige sociale omgeving. We willen daarom workshops en infoavonden organiseren om hierin tegemoet te komen.

Ons team

ReminCare is een interdisciplinair team, met zowel Franstalige als Nederlandstalige therapeuten, gespecialiseerd in de begeleiding van baby's, jonge kinderen en volwassenen.