Moeilijke eters

Als ouder hoop je dat jouw peuter of kleuter alles eet wat je hem / haar voorschotelt. 'Mijn kind zal altijd gevarieerd en gezond eten en zal eten wat de pot schaft.' En plots merk je dat je je toch in bochten aan het wringen bent om je zoon of dochter ook maar iets te laten eten.

Je bent heus niet de enige ouder die daarmee worstelt. Maar hoe vermijd je nu telkens die strijd aan tafel? Is er iets dat maakt dat hij moeilijker eet of is het puur gedrag? Zowel een prelogopediste als een diƫtiste hebben kennis over dit onderwerp met elk hun eigen achtergrond van binnen hun discipline. Heb je er nood aan om de koppen bij elkaar te steken en te zoeken naar een gepast traject dat jullie het leven terug wat aangenamer maakt? Dat kan! Stel ons je vraag en wij zoeken graag mee!

Bij welke discipline(s) kan je terecht?

We geven hierbij een overzicht van de discipline(s) die je kunnen begeleiden bij dit onderwerp. Stel ons je vraag en wij helpen je verder!

Cuttery
NL/ FR

Voedingsadvies

Een diƫtiste helpt je zowel als zwangere vrouw of ouder bij het vinden van een aangepaste voedingsstijl voor jou en/of je kind.
Meer over voedingsadvies
Logo
NL

Prelogopedie

Een prelogopediste begeleidt kinderen (+/- 0-3 jaar) op vlak van slikproblemen alsook taal- en communicatieproblemen.
Meer over prelogopedie