Filip mroz oko 4 Wno M98 unsplash
Workshop

Babymassage

Praktisch

Datum

7 september van 10u tot 11u

Duur

60 minuten

Kostprijs

€ 20 per sessie

Leeftijd baby

Vanaf 6 weken

Taal

Nederlands & Frans

Inbegrepen
  • Massage-olie
  • Yogamatje
  • Sfeer & gezelligheid
Mee te nemen
  • Handdoek & washandje
  • Extra pamper
  • Een back-up papfles of borst
Schrijf je in

Zin om samen met je baby te genieten van een ontspannend moment, samen met enkele andere jonge mama's of papa's? Kom dan op 7 september om 10u met je jongste telg naar ReminCare.

In een klein groepje, wordt je als ouder aangeleerd hoe je je baby een deugddoende massage kan geven. Het is dus de bedoeling dat je hierna, thuis, nog vele gelijkaardige momenten kan beleven.

De workshop wordt gegeven door onze kinesiste of osteopaat, beiden gespecialiseerd in de behandeling van baby's. Zij kennen als geen ander hoe deze kleine lichaampjes in elkaar zitten.

20230211 103939kopie

Welke positieve effecten heeft een babymassage?

Een babymassage zorgt ervoor dat je baby spanning beter kan loslaten. Daarnaast verbetert de bloedcirculatie waardoor je een betere aan- en afvoer krijgt van zuurstof en afvalstoffen in het lichaam. Het immuunsysteem krijgt een boost maar ook de spijsvertering wordt gestimuleerd. Het masseren van je baby kan hierdoor helpen bij buikkrampjes, constipatie, reflux en slapeloosheid.

Naast de positieve effecten op het lichaam van je baby, is het een enorme boost voor de band met je kind. Het is een leuke manier om elkaar nog beter te leren kennen.

Tot slot ontspant het niet alleen je baby maar ook jij zal er zelf rustiger van worden.

Quote

Eat. Sleep. Massage. Repeat.

Wij houden de plaatsen beperkt om het extra gezellig te kunnen maken. Twijfel dus niet en schrijf je snel in!

Tot snel!